0 item:
 x 

Az ön kosara üres!

Kosár
Összes Márka
Kérjen kedvezményes szett ajánlatot!

Ne fáradjon azzal, hogy különböző helyekről szerzi be a termékeket, a teljes konyháját rendezze be nálunk kedvezményes áron, akár olyan készülékekkel is, amit nem talál a weboldalunkon!

Keresse ki a kívánt készüléket az oldalunkon és kattintson a SZETT ÁRAT KÉREK gombra! Azokra a készülékekre is kérhet árajánlatot, amit nem talál a weboldalunkon, mert azokat a (hivatalos magyarországi importőr által forgalmazott) háztartási gépeket is versenyképes áron be tudjuk szerezni Önnek, amelyek még nincsenek feltöltve az oldalunkra.

Szett árat kérek!
Segítünk kiválasztani az Ön számára ideális háztartási gépeket

Márkafüggetlen szakkereskedőként pártatlan tanácsot adunk, hogy melyek az Ön igényeinek leginkább megfelelő készülékek. Mivel a konyhabútorokhoz is értünk, segítünk abban, hogy beilleszthetőek-e az Ön konyhabútorába a kiválasztott háztartási gépek. Bátran kérje konyhatervező szakértőink segítségét!

Az ideális gépszett kiválasztása sok időt vesz igénybe, ezért kérjük, hogy adja meg telefonszámát és telefonon segítünk Önnek, vagy elkerülendő a hosszú várakozást egy időpontot egyeztetünk a bemutatótermünkben történő személyes tanácsadásra.
Bemutatóterem: SVEA Konyhastúdió - 1036 Budapest, Lajos u. 78. Tel.: +36 30/350-6096 H-P: 10h-18h Sz: 10h-14h

Prémium háztartási gépek specialistája

Ha Ön nem elégszik meg az átlagos minőséggel, nálunk megtalálja a legjobb minőségű prémium kategóriás háztartási gépeket is. Nem tartunk saját készletet, mert akkor óhatatlanul azt kellene eladnunk, ami készleten van, és nem azt, ami az Ön igényeinek a legjobban megfelel.Az összes Magyarországon hivatalosan elérhető háztartási gép közül választhat, azok közül is, amik nincsenek fent az oldalunkon. Nem találja a keresett készüléket az oldalukon?

Ezt a készüléket keresem!
AJÁNDÉK KONYHABÚTOR VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY

A megvásárolt háztartási gépek értékének 10%-ért VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT adunk, melyet konyhabútorának megvásárlásakor használhat fel konyhastúdiónkban.

Az ajándék vásárlási utalványt további árengedmény helyett adjuk.

A vásárlási utalvány a konyhabútor árának maximum 20%-át teheti ki. Az akció visszavonásig érvényes, egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. További részletekről érdeklődjön üzletünkben!

Az utalvány átruházható és rendszerünkben nyilvántartjuk, ezért papír alapú utalvány nélkül is korlátlan ideig felhasználható.

További részletek!

konyhabútorok

Páraelszívók Modern
Páraelszívók Minimál
Páraelszívók Klasszikus

kapcsolat

SVEA Konyhastúdió

H-1036 Budapes, Lajos u. 78.

H-P: 10h-18h| Szo: 10-14

Tel:+36 30/350-6096
      +36 30/336-2560

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

közösségi csatornáink

Facebook

Instagram

Még nincs fiókod? Regisztrálj most!

Jelentkezz be a fiókodba