0 item:
 x 

Az ön kosara üres!

Kosár

Miért tőlünk?

Ez az a kérdés, amit minden vásárló feltesz magának, hiszen olyan sok lehetőség van arra, hogy konyhánkat, otthonunkat hogyan rendezzük be. Szinte képtelenség választani a rengeteg márka rengeteg terméke közül és a rengeteg kereskedő közül.

Elsősorban azért érdemes minket választani, mert a beépíthető háztartási gépek specialistájaként segítünk Önnek kiválasztani a készülékeket.

Szerintünk nem létezik olyan, hogy a legjobb háztartási gép, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk, ezért különböző háztartási gép a legjobb számunkra. Mi azt garantáljuk, hogy márkafüggetlen szakkereskedőként sokéves tapasztalattal és nagy szakértelemmel pártatlan tanácsot adunk, és felmérve az igényeket, a főzési szokásokat, megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő készülékeket.

Azért, mert a komplett szettet kedvezményes áron megvásárolhatja tőlünk.

Az ideális gépszett kiválasztása ugyanis sok időt vesz igénybe, és közben nagyon sok dologra oda kell figyelni, amire laikusként nem is gondol az ember. Mi megkíméljük Önt a rengeteg utánajárástól, Önnek nem kell fáradni azzal, hogy különböző helyekről szerzi be a termékeket, nálunk kedvező áron, mindent egy helyen megtalál, amire szüksége lehet.

Azért, mert a prémium háztartási gépek specialistái vagyunk.

Akkor is jó helyen jár, ha Ön nem elégszik meg az átlagos minőséggel, mert nálunk megtalálja a legjobb minőségű prémium kategóriás háztartási gépeket is. Nem tartunk saját készletet, mert akkor óhatatlanul azt kellene eladnunk, ami készleten van, és nem azt, ami az Ön igényeinek a legjobban megfelel.

Az összes, Magyarországon hivatalosan elérhető háztartási gép közül választhat, azok közül is, amik nincsenek fent az oldalunkon.

Azért, mert konyhastúdió és bemutatóterem áll a hátunk mögött.
Mivel a konyhabútorokhoz is értünk segíteni tudunk abban, hogy a kiválasztott háztartási gépek beilleszthetők-e a konyhabútorába.

Nem vagyunk óriás webáruház, ahol személytelenül, kizárólag online zajlik a vásárlás, hanem mindenkivel felvesszük a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, és akár személyesen is tudunk egyeztetni ügyfeleinkkel a bemutatótermünkben.

Azért, mert minden termékünkhöz teljes körű hivatalos magyar garanciát biztosítunk.
Ellentétben sok webáruházzal, kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amelyek magyar gyári garanciával rendelkeznek, így a kötelező 1 évnél hosszabbak is lehetnek. Ez azért is fontos, mert meghibásodás esetén nem egy általános szerviz, hanem a márkaszerviz javítja a készüléket, ráadásul a nagyobb- és bekötött gépeket a helyszínen, így azt nem kell elszállítani javításra.

Nem utolsó sorban azért, mert vásárlási utalványt adunk konyhabútorához
A megvásárolt háztartási gépek értékének 10%-ért vásárlási utalványt adunk, melyet konyhabútorának megvásárlásakor használhat fel konyhastúdiónkban.
Az utalvány korlátlan ideig felhasználható. Nem szükséges megőriznie, mert rendszerünkben nyilvántartjuk, és ha Önnek nincs rá szüksége, akkor továbbadhatja családtagjainak vagy ismerőseinek.

És még egy fontos gondolat, ami miatt is érdemes nálunk vásárolni.
Fontos számunkra, hogy vásárlóink elégedettek legyenek az általunk berendezett konyhákkal, hogy igazán jó legyen onnan reggel elindulni és oda hazatérni egy fárasztó nap után.

Hiszen a konyha az Ön otthonának szíve és örömmel tölt el minket, ha segítségünkkel sikerül azt egy kényelmes, és minden igényt kielégítő hellyé varázsolni.

kapcsolat

SVEA Konyhastúdió

H-1036 Budapes, Lajos u. 78.

H-P: 10h-18h| Szo: 10-14

Tel:+36 30/350-6096
      +36 30/336-2560

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

közösségi csatornáink

Facebook

Instagram

Még nincs fiókod? Regisztrálj most!

Jelentkezz be a fiókodba